Wie ben ik?

Mijn naam is Maaike van der Waal- Jacobs. Authenticiteit Advies en Coaching is een eenmanszaak waarbij ik als zelfstandig ondernemer opdrachten aanneem of coaching bied.  

In de loop der jaren heb ik veel HR ervaring binnen diverse organisaties opgedaan waardoor ik in staat ben organisaties snel te doorgronden, behoeftes te inventariseren en te vertalen naar praktische oplossingen. Mijn kracht zit in menselijke relaties en mijn ervaring als coach is binnen en buiten mijn functie gegroeid. Als coach heb ik meerdere mensen geprikkeld en begeleid om tot hun potentieel te komen.

Authenticiteit Advies & Coaching biedt mij de mogelijkheid om HR advies en coaching nog meer met elkaar te combineren. Daarbij geloof ik in authenticiteit als speerpunt, zowel in mijn werk als vanuit wie ik ben. Werken vanuit je eigen kracht draagt bij aan werkgeluk en stelt mij in staat al mijn energie op mijn opdrachtgevers en coachees te richten. In mijn werk herkennen mensen mij als warm, enthousiast, gedreven, betrokken en authentiek.

Mijn achtergrond:

In de afgelopen jaren heb ik onder andere als HR Businesspartner bij Stedin gewerkt, daarvoor als HR adviseur voor Eneco IT Solutions, als HR Representative voor Akibia (nu Zenzar Technologies) en als Personeelsfunctionaris bij Stichting Maatschappelijk Werk Rivierenland etc. 

Ik heb een P&A studie afgerond waarin coaching een van mijn eindopdrachten was en die heb ik weten te onderbouwen met tools als NLP, Management Drives (zowel individueel als voor groepen), het Enneagram, Appreciative Inquiry en Intervisie. Momenteel studeer ik Psychologie.

Wil je meer weten? Kijk op mijn LinkedIn pagina.

0932069

Wil je meer weten over welke diensten ik lever? Kijk dan bij diensten of neem direct contact op en bel: +31641998328 of email naar: info@authenticiteit.net.

Wil je meer weten over welke diensten ik lever? Kijk dan bij diensten of neem direct contact op en bel: +31641998328 of email naar: info@authenticiteit.net.