Wat kan ik voor u betekenen?

Wat kan ik voor u betekenen?

HR Advies

Ben je op zoek naar korte of langdurige vervanging binnen jouw HR afdeling? Als HR adviseur ik pak jouw lopende activiteiten snel en zelfstandig op. Ik heb ervaring en accurate kennis in alle voorkomende HR activiteiten als: Begeleiden en ondersteunen van leidinggevenden en teams, personeels- en arbeidsvoorwaardenbeleid, performance- en competentiemanagement, vitaliteitsvraagstukken, functioneringsproblematiek en juridische vraagstukken, organisatieverandering, cultuuromslag en reorganisaties.

Daarnaast kun je mij inzetten voor HR projecten, bijvoorbeeld voor het optimaliseren van het HR systeem of het implementeren van van een nieuwe dienst. Enkele projecten waar ik ervaring in heb opgedaan betreffen onder andere vitaliteitsmanagement, performance systeem, competentiemanagement, het nieuwe werken, medewerkers motivatie onderzoek of elektronische personeelsdossiers.

Wat kun je van mij als Adviseur verwachten?

Wil je met mij aan de slag dan kan je rekenen op: professionaliteit, deskundigheid, passie voor het vak en voor de mens, integriteit, betrokkenheid, enthousiasme, resultaatgerichtheid en authenticiteit.

Succes en groei van jouw organisatie valt niet alleen samen met motivatie en resultaten van medewerkers. Enthousiasme voor het bedrijf waar medewerkers werken en voor hun vak is essentieel. Voor mij staat de mens binnen de organisatie centraal.  Bij het aanpakken van HR-vraagstukken blijft de focus op het resultaat, maar wel met passie voor de mens.

 

Individuele coaching

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je meer kunt maar dat het niet tot uiting komt in je werk. En hoe zet je nu dat stapje extra? Of je loopt tegen je grenzen aan en vindt het moeilijk om ze te stellen in je privé of werksituatie. Wellicht heb je last van stress en merk je dat de druk van je verplichtingen steeds zwaarder wegen. Misschien heb je meer behoefte aan balans in je leven, vanuit je eigen kracht je uitdagingen aan gaan. Dit zijn voorbeelden van hulpvragen waar je soms alleen niet meer uit komt en waar je graag mee aan de slag wilt.

Hoe verloopt een coach traject?

Ik help je hier graag mee door samen je hulpvraag te onderzoeken tijdens een intakegesprek. Als we een goede klik hebben, bespreken we de omvang van het coachtraject en gaan we met elkaar aan de slag. Dit zal bestaan uit een aantal gesprekken van 1 tot 1,5 uur en wordt bepaald naar aanleiding van je hulpvraag.

Wat kun je van mij verwachten?

In onze gesprekken is er ruimte om je hulpvraag te onderzoeken en erop te reflecteren. Als coach ben ik betrokken, prikkelend en direct. Samen zoeken wij naar de kern van jouw hulpvraag. Daarbij zal ik een luisterend oor bieden en zal ik je regelmatig, als onafhankelijke en kritische gesprekspartner, spiegelen. Als het nodig is daag ik je uit om uit je comfortzone te treden, want zo kan ik je inspireren, of een ander gezichtspunt bieden, wat je helpt om je de gevraagde verandering of doel te bereiken. 

Tarieven

Voor zowel Interim HR advies als coaching hanteer ik € 70,- per uur exclusief BTW en reiskosten.

Ben geïnteresseerd of wil je meer over mij weten? Kijk dan op wie ben ik of neem direct contact op en bel: +31641998328 of email naar: info@authenticiteit.net.

Ben geïnteresseerd of wil je meer over mij weten? Kijk dan op wie ben ik of neem direct contact op en bel: +31641998328 of email naar: info@authenticiteit.net.