Referenties

10375102_10152047866476741_796299949009013823_n

Matthijs Waterler - Eigenaar van Matthijs Waterler-Art

"Ik heb Maaike als een prettige coach ervaren die mij professioneel echt op weg heeft geholpen. Door prikkelende vragen te stellen, te luisteren en te spiegelen ben ik tot nieuwe inzichten gekomen, waarbij ik de kracht heb gevonden om stappen te zetten als kunstenaar en ondernemer. Uiteraard blijft de reis naar het doel een reis die je zelf uiteindelijk maakt. Maar dankzij haar begeleiding heeft ze mij geholpen mijn doelstellingen helder te houden en heb ik mijzelf als ondernemer en mijn onderneming zien ontwikkelen."

2dba342

Liset Rense - Teamleider bij Eneco

"Maaike is naast een prettige collega om mee samen te werken een goede business partner voor de managers waar ze voor werkt. Ze adviseert hen op strategisch, tactisch en operationeel niveau en zorgt er op deze manier voor dat de business goed kan blijven draaien. Mede door haar zijn de managers het nut van HR in gaan zien. Maaike is erg gedreven en heeft een hele eigen, rustige en prettige manier van coachen waardoor zij verschillende managers en medewerkers vooruit heeft kunnen helpen. In de 1,5 jaar dat ik met haar heb samengewerkt, heb ik veel van haar kunnen leren.”

 

2e54a4d

Niekalbert Butz - Senior HR Executive Alliander

"Maaike is een betrokken en geïnspireerde HR business partner. Met passie werkt ze aan het succes van de door haar begeleide teams met daarbij grote aandacht voor persoonlijke begeleiding. Voor de hele organisatie heeft ze zich met veel succes ingezet voor thema's als vitaliteit, verzuimbegeleiding en preventie en het medewerkerstevredenheidsonderzoek.”

Wil je meer weten over welke diensten ik lever? Kijk dan bij diensten of neem direct contact op en bel: +31641998328 of email naar: info@authenticiteit.net.

Wil je meer weten over welke diensten ik lever? Kijk dan bij diensten of neem direct contact op en bel: +31641998328 of email naar: info@authenticiteit.net.